Jaarlijkse premiekeuring

26-10-2018 11:37

Op 15 september gingen we met 4 pony's naar de jaarlijkse premiekeuring in Mariënheem. De dag begon moeizaam, want de twee veulens Metallic en Mayflower liepen net achter de premies. Gelukkig werd het later beter met een mooie enterpremie voor Laramie v. Wimira. 

Later op de dag was de moeder van Mayflower en Laramie aan de beurt, Gipsy Lady v. Wimira. Ze stond er dit jaar heel mooi op en we hadden er vertrouwen in! En ja hoor... Gipsy Lady werd bekroond met de felbegeerde 1e premie! Dit is de eerste 1e premie op een zelfgefokte merrie. Daar zijn we heel erg trots op! 

Foto: Gipsy Lady v. Wimira (vanaf nu een 1e premie merrie)

Ook was het een spannende dag in Duitsland. Michael Hierschmann ging met de door ons gefokte Joyful Lady v. Wimira (een halfzus van Gipsy Lady v. Wimira), naar de Staatsprämienschau in Maagdenburg. Ze werd Siegerin van Sachsen Anhalt und Berlin Brandenburg. Kortom: de beste van de show! Hartelijk gefeliciteerd familie Hirschmann!

In Denemarken ging Louise Rubinke Rasmussen met een nakomeling van Acary v.d. Buitenweg naar de keuring. Acary hebben wij vele jaren in ons bezit gehad. De dochter van Acary (Ayoe) werd ook best in show! Wat mooi voor Louise, hartelijk gefeliciteerd met dit resultaat!

Foto: Joyful Lady v. Wimira: kampioen in Duitsland

Ayoe: dochter van Acary v.d. Buitenweg en best in show in Denemarken